+45 28 51 90 02 fie@fiefie.net

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

I henhold til EU’s lovgivning omkring persondatabeskyttelse (GPDR) har dansk.norsk tekst og oversættelse en privatlivspolitik.

Cookies

Jeg bruger kun cookies til at indsamle statistik. Mine cookies indsamler ikke personoplysninger. Ønsker du ikke at hjemmesiden sætter cookies, kan du slå cookies fra i din browser.

Personoplysninger

Jeg opbevarer kun personoplysninger, som du selv har udleveret f.eks. ved at kontakte mig med en forespørgsel om et samarbejde. Formålet er at sikre fortsat kontakt, ydelse af service samt tilbudsgivning, fakturering. Kun almindelige personoplysninger som navn, telefonnummer, e-mailadresse og evt. CVR-nr. registreres.

Ingen data vil blive anvendt til uopfordret markedsføring eller videregives/sælges til tredjemand. Du kan til enhver tid bede om at få oplyst, slettet eller rettet de data, der måtte være registreret. Det sker ved henvendelse til Fie, som er dataansvarlig.

Jeg har tekniske og organisatoriske foranstaltninger som beskytter dine oplysninger. Data i elektronisk form opbevares bag firewall/virusprogram og password. Forældede data slettes jævnligt.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af dansk.norsk tekst og oversættelse v./ Anne Sofie Sørbø, Ellesvinget 53, 2950 Vedbæk
Telefon: 28 51 90 02
Email: fie@fiefie.net

Dine rettigheder

Hvis du har spørgsmål vedrørende min behandling af dine personoplysninger eller hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos dansk.norsk tekst og oversættelse, er du velkommen til at kontakte Fie Sørbø på mobil 28 51 90 02 eller sende en mail til fie@fiefie.net. Det samme gælder, hvis du ønsker at ændre eller slette registrerede personoplysninger.

Klage

Klage over behandling af personoplysninger skal rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf: 33193200
Mail: dt@datatilsynet.dk

Jeg tager forbehold for fejl og mangler og forbeholder mig ret til at ændre privatlivspolitikken. Eventuelle ændringer i privatlivspolitikken vil fremgå af hjemmesiden.

 

 

Kontakt mig

dansk.norsk tekst og oversættelse

Fie Sørbø
Ellesvinget 53
2950 Vedbæk

Mobil

+45 28 51 90 02