Cookie- og persondatapolitik

Cookie- og persondatapolitik

I overensstemmelse med EU’s lovgivning om beskyttelse af persondata (GDPR) har dansk.norsk tekst og oversættelse udarbejdet en persondatapolitik.

Jeg, Fie Sørbø hos dansk.norsk tekst og oversættelse, tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger alvorligt, og forpligter mig til at overholde gældende databeskyttelseslovgivning.

Hvilke personoplysninger indsamler jeg?

Jeg indsamler kun de personoplysninger, som du giver mig i forbindelse med din anmodning om oversættelse eller andre relaterede ydelser. Dette kan omfatte navn, e-mailadresse, telefonnummer og den tekst, du ønsker oversat. Jeg vil kun bruge disse oplysninger til at besvare din anmodning og udføre mit oversættelsesarbejde.

Hvordan bruger jeg dine personoplysninger?

Dine personoplysninger bruges til at besvare din anmodning om oversættelse eller andre relaterede ydelser og for at udføre mit arbejde som oversætter. Jeg vil ikke videregive dine personoplysninger til tredjepart uden din tilladelse, medmindre det er påkrævet ved lov.

Hvor længe gemmer jeg dine personoplysninger?

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt for at udføre mit oversættelsesarbejde og for at opfylde mine juridiske forpligtelser. Når jeg ikke længere har brug for dine personoplysninger, vil jeg slette dem fra mit system.

Hvordan beskytter jeg dine personoplysninger?

Jeg har implementeret passende tekniske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang eller misbrug. Jeg deler ikke dine personlige oplysninger med nogen tredjepart uden dit samtykke.

Hvad er dine rettigheder?

Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger, rette eventuelle unøjagtigheder, begrænse eller protestere mod behandlingen af dine personoplysninger og anmode om sletning af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, kan du kontakte mig via de kontaktinformationer, der er angivet på min hjemmeside.

Ændringer i min persondatapolitik

Jeg kan opdatere denne persondatapolitik fra tid til anden. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på hjemmesiden, og det er dit ansvar at holde dig opdateret om eventuelle ændringer.

Cookies

Jeg bruger ikke cookies på hjemmesiden.

Kontakt mig

Har du spørgsmål vedrørende min persondatapolitik eller min behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte mig via de kontaktinformationer, der er angivet på min hjemmeside.