Cookie- og personvernpolicy

Personvernpolicy

I henhold til EUs lovgivning omkring personvern (GPDR) har dansk.norsk tekst og overettelse en personvernpolicy.

Cookies

Denne hjemmeside setter ingen cookies.

Personoplysninger

Jeg oppbevarer kun personopplysninger som du selv har utlevert f.eks. ved å kontakte meg med en forespørsel om et samarbeid. Formålet er å sikre fortsatt kontakt, tjenester, tilbudsgivning og fakturering. Bare vanlige personoplysninger som navn, telefonnummer, e-postadresse og evt. bedriftsnr. registreres.

Ingen data vil bli brukt til uopfordret markedsføring eller videregis/selges til tredjemann. Du kan til enhver tid be om å få opplyst, slettet eller rettet de dataene som måtte være registrert. Det skjer ved henvendelse til Anne Sofie Sørbø som er dataansvarlig.

Jeg har tekniske og organisatoriske foranstaltninger som beskytter dine oplysninger. Data i elektronisk form oppbevares bak firewall/virusprogram og passord. Foreldede data slettes ejevnlig.

Utgiver

Nettestedet eies og publiseres av dansk.norsk tekst og oversettelse v./ Anne Sofie Sørbø, Ellesvinget 53, DK-2950 Vedbæk
Telefon: +45 28 51 90 02
E-post:

Dine rettigheter

Hvis du har spørsmål vedrørende min behandling av personopplysningene dine eller hvis du ønsker tilgang til de opplysningene som er registrert om deg hos dansk.norsk tekst og oversettelse, er du velkommen til å kontakte Fie Sørbø på mobil +45 28 51 90 02 eller sende en e-post til . Det samme gjelder hvis du ønsker å æendre eller slette registrerte personopplysninger.

Klage

Klage over behandling av personopplysninger skal rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf: 33193200
Mail:

Jeg tar forbehold om feil og mangler og forbeholder meg retten til å endre personvernpolicyen. Eventuelle endringer i personvernpolicyen vil fremgå av hjemmesiden.