Kontakt

Referencer

{

Line Laursen, Head of Content & Communications, Lyreco Danmark

Gennem otte år har Fie oversat danske tekster for os. Det har været alt fra produkttekster til CSR-rapporter, og hun løser det hele. Det allervigtigste i samarbejdet med Fie er den fleksibilitet, som hun altid udviser. Hun går desuden til sit arbejde med en nidkærhed, som betyder, at hun også finder og gør opmærksom på det, hvis det er fejl i det fremsendte materiale. Kort sag, samarbejdet med Fie er alt det, som man drømmer om: fagligt, fleksibelt og effektivt!

 

{

Lars Andersen, Dania Software A/S

Fie er yderst professionel og kompetent omkring sine oversættelser til norsk, og hun formår gang på gang at bidrage til en elegant og enkel fremstilling af dynamictemplate. Vi har derfor haft stor glæde af at benytte Fies kompetencer, og fremadrettet ønsker vi at fastholde det gode samarbejde i relation til vores markedsføring i Norge.

 

{

Henning V. Nielsen, e-parts as

Vi har i gennem flere år haft et godt samarbejde med Fie Sørbø, der altid har været smidig og hjælpsom samt givet os en korrekt oversættelse til en fornuftig pris. Jeg kan kun udtrykke megen stor tilfredshed med vores samarbejde. Ud over oversættelsen til norsk formidler Anne Sofie vores oversættelser til andre sprog, hvilket gør det meget nemmere for os, idet e-parts kundeklientel ligger i Norge, Sverige, Tyskland og Danmark.

{

Martin Have, Bricksite

Du er den hurtigste jeg kender!

 

{

Charlotte Rosell, Miller Pen Co.

Vi bruger Fie til alle vores oversættelser fra dansk til norsk, fx. til hjemmeside, blogindlæg og nyhedsbreve. Hun er pålidelig og dygtig - med øje for detaljen og nuancerne i sproget. Hun er eminent til at ramme vores tone of voice. Særligt værdsat er den fleksibilitet, vi oplever, når der ind imellem kommer hasteopgaver ind fra højre. Jeg giver Fie de varmeste anbefalinger.

Rasmus Lykke Fjord, CTO, Keyhole ApS

Vi har den store fornøjelse at arbejde med Fie på alt hvad der drejer sig om vores produkter og brand i Norge. Udover at være utrolig behagelig at arbejde sammen med, leverer hun altid et hurtigt og godt stykke arbejde. Fie får vores største anbefalinger.

 

{

Barbara Saouma, wawa fertility

wawa fertility har haft stor glæde af samarbejdet med Fie, da vi skulle ekspandere til Norge. Hun fangede hurtigt virksomhedens ånd i de tekster hun oversatte, og hendes fleksibilitet og hurtige levering er meget værdifuld og afgørende for en virksomhed som vores. Vi samarbejder løbende med Fie.

 

{

Hansgrohe A/S

Hansgrohe A/S har stor glæde af Fies oversættelser af især presse- og webtekster fra dansk til norsk. Hun er altid hurtig til at levere et godt resultat, som vi kan bruge direkte i markedsføringen over for vores norske kunder. Derfor giver vi Fie vores varmeste anbefalinger.