Om Fie

Jeg er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet, hvor jeg specialiserede mig i sproglig rådgivning og webkommunikation. Norsk er mit modersmål, og efter mere end 35 år i Danmark, taler og skriver jeg også flydende dansk. Jeg etablerede dansk.norsk tekst & oversættelse i 2003.

Jeg lægger stor vægt på kvalitet, tilgængelighed, fortrolighed og god kundeservice, og det er mit mål altid at levere professionelle og fejlfrie tekster til aftalt tid.

Skal du etablere din virksomhed i Norge?

Vil du ind på det norske marked, oplever du måske, at der er sprogbarrierer eller bureaukrati. Jeg kan hjælpe med at kontakte relevante myndigheder, eller andet du måtte ønske.

Referencer

{

Lars Andersen, dania software A/S

Fie er yderst professionel og kompetent omkring sine oversættelser til norsk, og hun formår gang på gang at bidrage til en elegant og enkel fremstilling af dynamictemplate. Vi har derfor haft stor glæde af at benytte Fies kompetencer, og fremadrettet ønsker vi at fastholde det gode samarbejde i relation til vores markedsføring i Norge.

 

{

Hansgrohe A/S

Hansgrohe A/S har stor glæde af Fies oversættelser af især presse- og webtekster fra dansk til norsk. Hun er altid hurtig til at levere et godt resultat, som vi kan bruge direkte i markedsføringen over for vores norske kunder. Derfor giver vi Fie vores varmeste anbefalinger.

{

Martin Have, Bricksite

Du er den hurtigste jeg kender!

 

{

Henning V. Nielsen, e-parts as

Vi har i gennem flere år haft et godt samarbejde med Fie Sørbø, der altid har været smidig og hjælpsom samt givet os en korrekt oversættelse til en fornuftig pris. Jeg kan kun udtrykke megen stor tilfredshed med vores samarbejde. Ud over oversættelsen til norsk formidler Anne Sofie vores oversættelser til andre sprog, hvilket gør det meget nemmere for os, idet e-parts kundeklientel ligger i Norge, Sverige, Tyskland og Danmark.